Izak Riedijk

Izak Riedijk, geboren op 22-07-1976 in het Zeeuwse dorp Yerseke is sinds zijn jeugd gegrepen door de natuurgeneeskunde in al zijn facetten. Na zijn opleiding tot vak-drogist studeerde hij doorlopend, in binnen en buitenland, alle vormen van natuurgeneeskunde.

Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de drogisterijwereld met als specialisatie homeopathie, fytotherapie en orthomoleculaire geneeskunde met zelfstandige praktijk, werkt Izak nu als natuurgeneeskundig therapeut in zijn eigen centrum in het hart van Beverwijk. In dit voor Nederlandse begrippen unieke centrum behandelt hij chronisch zieke patiënten met een grote verscheidenheid aan behandelvormen.

Deze behandelvormen zijn zorgvuldig gekozen en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Door de vele internationale contacten en het uitwisselen van kennis en ervaring met deze contacten is Izak met veel behandelvormen in aanraking gekomen en heeft op basis van ervaring met cliënten de afgelopen 20 jaar een geheel eigen behandeltraject ontwikkeld.

Met name Microbiologie (de darmflora) Immunologie (het afweersysteem van ons lichaam) en Endocrinologie (de hormoonhuishouding) hebben zijn grote interesse. Healthynez werkt hiervoor samen met internationale laboratoria.

In de afgelopen jaren volgde Izak vele opleidingen, trainingen en seminars in binnen en buitenland op het gebied van voeding, psychologie, TCM, homeopathie, fytotherapie, biofysische geneeskunde, EAV naar dr. Voll, levend bloed en donkerveld microscopie. Naast deze opleidingen neemt hij maandelijks deel aan internationale workshops om kennis en ervaring te vergroten.

Sinds 2014 geeft Izak internationaal les in microbiologie, immunologie en is hij internationaal trainer voor Wegamed Benelux, Commit GmBH en Cell-Gym International. Het is zijn grote passie om de kennis die jarenlang vergaard is te delen met artsen en therapeuten in binnen en buitenland.

© Copyright - HEALTHYNEZ CONSULTANCY B.V. | Webdesign by PageBoss